20 JUNI 2013. - Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 29 september 2011 tot verstrekking van melk en bepaalde zuivelproducten aan leerlingen in onderwijsinstellingen
Art. 1-3
Artikel 1. De tabel vermeld in artikel 1 van het ministerieel besluit van 29 september 2011 tot verstrekking van melk en bepaalde zuivelproducten aan leerlingen in onderwijsinstellingen, wordt vervangen als volgt :
Categorie / Onder-cat. | Product codes | Beschrijving | per liter | per kg |
I a | XL / XLB* | Warmtebehandelde melk met inbegrip van lactosevrije melkdrank | 1,25 | 1,29 |
I b | XLA / XLAB | Warmtebehandelde melk waaraan chocolade of vruchtensap is toegevoegd of die gearomatiseerd is, die ten minste 90 gewichtspercenten bevat van de melk, vermeld in a), en ten hoogste 7 % toegevoegde suiker en/of honing | 1,50 | 1,55 |
I c | X9F / X9FB | Gefermenteerde melkproducten, behalve yoghurt waaraan al dan niet vruchtensap is toegevoegd, al dan niet gearomatiseerd en die ten minste 90 gewichtspercenten bevatten van de melk, vermeld in a), en ten hoogste 7 % toegevoegde suiker en/of honing | 1,75 | 1,80 |
I d | X9Y / X9YB | Yoghurt waaraan al dan niet vruchtensap is toegevoegd, al dan niet gearomatiseerd en die ten minste 90 gewichtspercenten onder a) bedoelde melk bevat en ten hoogste 7 % toegevoegde suiker en/of honing | 2,72 | 2,80 |
II | X8F / X8FB | Gefermenteerde zuivelproducten, behalve yoghurt waaraan vruchten zijn toegevoegd, die al dan niet gearomatiseerd zijn, en die ten minste 80 gewichtspercenten bevatten van de melk, vermeld in categorie I, a, en ten hoogste 7 % toegevoegde suiker en/of honing | 1,75 | 1,80 |
II | X8Y / X8YB | Yoghurt waaraan vruchten zijn toegevoegd, die al dan niet gearomatiseerd is, en die ten minste 80 gewichtspercenten bevat van de melk, vermeld in categorie I, a, en ten hoogste 7 % toegevoegde suiker en/of honing | 2,72 | 2,80 |
III | XM / XMB | Vers en verwerkte kaas, die al dan niet gearomatiseerd is, en die ten minste 90 gewichtspercenten bevat van de kaas | 4,00 | |
IV | XP / XPB | "Grana Padano" en "Parmigiano Reggiano" kaas | 13,00 | |
V | XF / XFB | Al dan niet gearomatiseerde kazen die ten minste 90 gewichtspercenten bevat van de kaas en die niet deel maken van de categorieën III en IV | 9,50 |